טבעת הקסם חסרת הקמח של דורי גרינספן באורך 15 דקות
טבעת הקסם חסרת הקמח של דורי גרינספן באורך 15 דקות יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, ממתקים, שוקולד מריר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: ברווז הדבש של 20 דקות של Dorie גרינספן, מסעדת Go-To Beep Daube של Dorie Greenspan, ו עוגיות קראש-O-מ Dorie גרינספן.
הוראות
מתכוננים: מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 177°. חמאה מחבת עוגה עגולה 8-x-2 אינץ', בשורה התחתונה עם נייר קלף או שעווה וחמאה את הנייר. אבק את החלק הפנימי של המחבת עם קמח, להקיש את העודף ולשים את המחבת על תבנית אפייה מרופדת.
שים את amaretti ושקדים בעבודה של מעבד מזון, דופק לטחון אותם דק ובאופן שווה, ולאחר מכן להפוך את החומרים החוצה על פיסת נייר שעווה ולהניח בצד.
שים את החמאה, הסוכר והביצים לתוך קערת העבודה ולעבד במשך כ 3 דקות, עד הבלילה חלקה מאוד יש ברק satiny. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך כדי לעזור את החומרים להתמזג באופן שווה.
יוצקים את amaretti שמורות ושקדים ואת השוקולד המומס ואת הדופק רק עד שהם משולבים ביסודיות. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
החלק את הסדין לתנור ואופה 25 עד 30 דקות, או עד שסכין מוכנס למרכז העוגה יוצא כמעט נקי-סטריקי הוא יותר מה שאתה מחפש. העוגה תהיה כיפה מעט העליון ייראה יבש-זה אולי אפילו סדק; אל תדאג.
להעביר את העוגה למתלה להתקרר במשך 15 דקות, להפעיל סכין קהה סביב הצדדים של המחבת ולפתוח את העוגה על המדף. לקלף את הנייר, הפוך וקריר לטמפרטורת החדר בצד ימין למעלה. העוגה תהיה מאוד דקה-זה בדיוק כמו שזה אמור להיות. כאשר אתה מוכן זיגוג העוגה, לשים את המדף מעל גיליון נייר שעווה-תופס טפטוף.
שים את השוקולד הקצוץ בכוס מדידת 2 כוסות. מערבבים את השמנת, הסוכר והמים יחד בסיר קטן ומניחים את המחבת על חום בינוני. כאשר הקרם מגיע לרתיחה, לשפוך אותו על השוקולד, לחכות 1 דקה, ולאחר מכן, באמצעות מרית גומי קטנה, לערבב בעדינות עד החומרים הם חלקה, מעורבב ומבריק.
יוצקים את השוקולד מעל החלק העליון של העוגה, עם מרית ציפוי מתכת ארוכה, להפיץ את הזיגוג, המאפשר לו לשפוך על הצדדים; להחליק את הזיגוג על הצדדים של העוגה. לצנן את העוגה במשך כ -30 דקות כדי להגדיר את הזיגוג.
כדי להפוך את הקרם: עובד במיקסר עם מצורף whisk, מקציפים את הקרם לאט עד שהוא מחזיק פסגות רכות. היכו בתמצית השקדים, ואז לנפות את הסוכר של הממת לתוך הקערה ולקפל אותו לתוך הקרם עם מרית גומי.
הגשה: עוגה זו מוגשת בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר ובחתיכות דקות—כמו מלוטש ונמוך כפי שהוא, זה כמה עשיר זה. ליד השולחן, מעל כל פרוסה עם כפית של קצפת וקמצוץ של אמרטי כתוש או שקדים קלויים.