קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טבעת הקסם חסרת הקמח של דורי גרינספן באורך 15 דקות

טבעת הקסם חסרת הקמח של דורי גרינספן באורך 15 דקות
טבעת הקסם חסרת הקמח של דורי גרינספן באורך 15 דקות יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, ממתקים, שוקולד מריר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: ברווז הדבש של 20 דקות של Dorie גרינספן, מסעדת Go-To Beep Daube של Dorie Greenspan, ו עוגיות קראש-O-מ Dorie גרינספן.

הוראות

1
מתכוננים: מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 177°. חמאה מחבת עוגה עגולה 8-x-2 אינץ', בשורה התחתונה עם נייר קלף או שעווה וחמאה את הנייר. אבק את החלק הפנימי של המחבת עם קמח, להקיש את העודף ולשים את המחבת על תבנית אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את amaretti ושקדים בעבודה של מעבד מזון, דופק לטחון אותם דק ובאופן שווה, ולאחר מכן להפוך את החומרים החוצה על פיסת נייר שעווה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
שים את החמאה, הסוכר והביצים לתוך קערת העבודה ולעבד במשך כ 3 דקות, עד הבלילה חלקה מאוד יש ברק satiny. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך כדי לעזור את החומרים להתמזג באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
יוצקים את amaretti שמורות ושקדים ואת השוקולד המומס ואת הדופק רק עד שהם משולבים ביסודיות. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
החלק את הסדין לתנור ואופה 25 עד 30 דקות, או עד שסכין מוכנס למרכז העוגה יוצא כמעט נקי-סטריקי הוא יותר מה שאתה מחפש. העוגה תהיה כיפה מעט העליון ייראה יבש-זה אולי אפילו סדק; אל תדאג.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
להעביר את העוגה למתלה להתקרר במשך 15 דקות, להפעיל סכין קהה סביב הצדדים של המחבת ולפתוח את העוגה על המדף. לקלף את הנייר, הפוך וקריר לטמפרטורת החדר בצד ימין למעלה. העוגה תהיה מאוד דקה-זה בדיוק כמו שזה אמור להיות. כאשר אתה מוכן זיגוג העוגה, לשים את המדף מעל גיליון נייר שעווה-תופס טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
שים את השוקולד הקצוץ בכוס מדידת 2 כוסות. מערבבים את השמנת, הסוכר והמים יחד בסיר קטן ומניחים את המחבת על חום בינוני. כאשר הקרם מגיע לרתיחה, לשפוך אותו על השוקולד, לחכות 1 דקה, ולאחר מכן, באמצעות מרית גומי קטנה, לערבב בעדינות עד החומרים הם חלקה, מעורבב ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים את השוקולד מעל החלק העליון של העוגה, עם מרית ציפוי מתכת ארוכה, להפיץ את הזיגוג, המאפשר לו לשפוך על הצדדים; להחליק את הזיגוג על הצדדים של העוגה. לצנן את העוגה במשך כ -30 דקות כדי להגדיר את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
כדי להפוך את הקרם: עובד במיקסר עם מצורף whisk, מקציפים את הקרם לאט עד שהוא מחזיק פסגות רכות. היכו בתמצית השקדים, ואז לנפות את הסוכר של הממת לתוך הקערה ולקפל אותו לתוך הקרם עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
הגשה: עוגה זו מוגשת בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר ובחתיכות דקות—כמו מלוטש ונמוך כפי שהוא, זה כמה עשיר זה. ליד השולחן, מעל כל פרוסה עם כפית של קצפת וקמצוץ של אמרטי כתוש או שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
( 23)( 23)