טג'ין בקר עם דבש, שזיפים ושקדים
טג'ין בקר עם דבש, שזיפים ושקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לכם כמון טחון, שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו טגין של כבש עם שזיפים מיובשים, שקדים ותבלינים LaKama, טג'ין טלה מרוקאי עם צימוקים, שקדים ודבש, ו טג'ין בקר עם שזיפים יבשים ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים בשר עם 1/2 כפית מלח.
בתנור הולנדי 4 או 5 ליטר או סיר כבד, שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ וחם.
מוסיפים חצי בשר בקר ומבשלים 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד להשחים באופן שווה. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר בשר ולמקם בקערה. חזור עם בשר בקר שנותר.
הוסף שמן נוסף למחבת במידת הצורך.
מוסיפים בצל ומבשלים 4 דקות, ערבוב כל הזמן, עד רך.
מוסיפים שום ומבשלים 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
להחזיר בשר למחבת. מערבבים במרק, זנגביל, פלפל, נשאר 1 כפית מלח ואת זעפרן אם תרצה.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום לנמוך. מבשלים בעדינות חשפו 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מערבבים שזיפים מיובשים, דבש, קינמון וכמון. קוק חשף 20 עד 25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד בשר רך שזיפים מיובשים מנופחים אבל לא מתפרק.
מערבבים שקדים, מיץ לימון ומי פרח תפוזים.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים מעל קוסקוס אם תרצה.