טג'ין בקר עם דבש, שזיפים ושקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לכם כמון טחון, שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו טגין של כבש עם שזיפים מיובשים, שקדים ותבלינים LaKama, טג'ין טלה מרוקאי עם צימוקים, שקדים ודבש, ו טג'ין בקר עם שזיפים יבשים ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים בשר עם 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
בתנור הולנדי 4 או 5 ליטר או סיר כבד, שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ וחם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים חצי בשר בקר ומבשלים 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד להשחים באופן שווה. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר בשר ולמקם בקערה. חזור עם בשר בקר שנותר.