טג'ין טלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 839 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם כורכום הקרקע, דבש, הל הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: טג'ין טלה, טלה ואפונה טג'ין, ו טג'ין טלה.
הוראות
1
מניחים כבש קצוץ בקערה, לזרוק עם 2 כפות של שמן זית, ולהגדיר aside.In שקית גדולה resealable, לזרוק יחד את הפפריקה, כורכום, כמון, קאיין, קינמון, שיני, הל, מלח, זנגביל, זעפרן, אבקת שום, כוסברה; לערבב היטב.
מוסיפים בצל וגזר לסיר ומבשלים 5 דקות.מערבבים את השום הטרי וג ' ינג ' ר; להמשיך לבשל במשך 5 דקות נוספות.להחזיר את הטלה לסיר ומערבבים את גרידת הלימון, מרק עוף, רסק עגבניות ודבש.מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 1 1/2 עד 2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך.אם העקביות של הטאג ' ין היא דקה מדי, אתה יכול לעבות אותו עם תערובת של קורנפלור ומים במהלך 5 הדקות האחרונות.