טג'ין טלה מרוקאי עם צימוקים, שקדים ודבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו מלח, דבש, מקלות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: טג'ין טלה מרוקאי, טג'ין טלה מרוקאי, ו טג'ין טלה מרוקאי.
הוראות
1
להקציף יחד ראס-אל-האנוט, מלח, פלפל, זנגביל, זעפרן, ו 1 כוס מים בסיר כבד 5 ליטר. מערבבים ב כבש, הנותרים 2 כוסות מים, בצל, שום, מקלות קינמון, חמאה ומבשלים, מכוסה, עד כבש הוא רק רך, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
Ras El Hanout
זעפרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב