טוגני כמהין עטופים בפרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס כמהין עטוף Prosciutto. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך פרושוטו, שמן כמהין, שמן בוטנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן, צ'יפס כמהין גינה, ו טוגני פטריות שום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול וכבד, חום 3 אינץ ' של שמן על חום גבוה עד שהוא רושם 375 F על מדחום עמוק שומן. בקבוצות, מטגנים את תפוחי האדמה עד חום זהוב, על 4 דקות. באמצעות רחפן תיל או מלקחיים, להעביר תפוחי אדמה מגבות נייר drain.In קערה חסינת חום, לזרוק צ ' יפס חם עם חצי הפטרוזיליה וכל שמן כמהין.
מוסיפים את הפרמזן וזורקים שוב, טעם ועונה עם מלח ופלפל שחור.
מורחים פרוסה של פרושוטו על משטח העבודה. לאסוף חבילה קטנה של צ 'יפס, צ' יפס במקום על פרושוטו לעטוף בעדינות.
מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם הפטרוזיליה הנותרת, המלח, הפלפל ועוד פרמזן, לפי הצורך.