טונאטו הודו עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה
נסו טונאטו הודו עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, שעועית ירוקה חרוכה עם טונאטו חריף, ו קציץ בשר הודו עם פירה ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
שים חזה הודו בסיר פסטה 6-8 ליטר ולהוסיף מרק ומספיק מים כדי לכסות את טורקיה על ידי 1 אינץ'.
הסר את טורקיה ולהביא נוזל לרתיחה. מתבלים במלח ומחזירים את טורקיה לסיר, ואז צדים בשרפה חשופה, נחשפים, ברפרוף כל קצף, עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס 2 אינץ ' באלכסון לחלק העבה ביותר של השד (לא נוגעים בעצם) רושם 68°, 1 עד 1 1/4 שעות. טורקיה מגניב מרק 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה170).
טונה טהורה, אנשובי, מיונז, שמן, מיץ לימון, ומים בבלנדר עד חלקה מאוד.
להעביר הודו ללוח חיתוך, ואז להביא שאריות נוזל ציד בלתי חוקי לרתיחה.
מוסיפים חצי שעועית ומבשלים, חשופים, עד פריך במכרז, 3 עד 5 דקות.
העברה עם כף מחוררת למסננת ורענון תחת מים קרים. מבשלים שעועית הנותרים ורענון באותו אופן.
מוסיפים תפוחי אדמה למרק בסיר ומבשלים עד רק מכרז, על 10 דקות.
מסננים תפוחי אדמה, הזמנת מרק לשימוש נוסף.
פרוס דק חזה הודו באלכסון. מסדרים שעועית על מגש העליון עם תפוחי אדמה, ואז לטפטף ירקות עם קצת רוטב טונאטו. למעלה עם פרוסות הודו ורוטב טונאטו יותר.
מפזרים צלחת עם צלפים, זיתים, בזיליקום.
פתקים של טבחים: תרנגול הודו עשוי להיות מבושל 1 יום קדימה. קריר במרק, חשוף, 1 שעה, ואז להירגע במרק, מכוסה. (קירור במרק עוזר לשמור על טורקיה במכרז ולח.) אם יש לך סיר פסטה עם רדוד steamer-סל להכניס, אתה יכול לבשל טורקיה בסיר, ולאחר מכן, לאחר הסרת אותו, תפוחי אדמה מבשלים במרק תוך אידוי שעועית הכנס. רוטב טונאטו יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.