טונה Nigiri
טונה Nigiri נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם מלח, ווסאבי, אורז סושי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלמון וטונה Nigiri, בייקון Nigiri, ו סושי Nigiri עם אבוקדו, מלפפון, ועלי Shiso.
הוראות
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים טונה עם מלח ופלפל.
להוסיף טונה למחבת; לבשל 1 דקה בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים טונה לתוך 8 רצועות מגניב.
צורה 1/4 כוס אורז לתוך מלבן בגודל של 1 רצועת טונה.
מניחים 1 רצועת טונה על פני המפרקים האמצעיים של אצבעות, כף יד למעלה.
מורחים 1/8 כפית ווסאבי על רצועת טונה; למעלה עם אורז בצורה. קרוב יד ולחץ בעדינות אורז וטונה יחד.
עטפו פס נורי 1 סביב מרכז ניגירי, והסתיימו מתחת לאורז. חזור עם שאר החומרים.