קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

טונה בגריל עם קוסקוס רטטוי בגריל ופסטו מפורק

טונה בגריל עם קוסקוס רטטוי בגריל ופסטו מפורק
המתכון טונה בגריל עם קוסקוס רטטוי בגריל ופסטו מפורק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 807 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת יש 2 אוהדים. אם יש לכם עגבניות אגס, עלי בזיליקום, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 89%, שהוא מרהיב. מתכונים דומים: סלט קוסקוס פסטו מפורק, סלט קוסקוס פסטו מפורק, ו פניני רטטוי בגריל + מתנת פסטו!.

הוראות

1
ציוד מיוחד: סל גריל
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
צולים 1/2 כוס מהקוסקוס במחבת יבשה על אש בינונית. מביאים לרתיחה את ציר הירקות, מערבבים פנימה את הקוסקוס הקלוי והלא קלוי ומעט מלח, מכסים ומבשלים עד שהקוסקוס מבושל והציר נספג, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסירים מהאש, מקציפים במזלג ומניחים בצד.
4
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברישים את החציל, הקישואים, הדלעת הצהובה והבצל האדום בשמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד ששני הצדדים חרוכים והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סקווש צהובסקווש צהוב
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוציאים, מצננים מעט וחותכים לגושים גדולים.
7
זורקים את העגבניות עם שמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל וצולים בסלסלת הגריל עד שהם פשוט חרוכים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מברישים את סטייקי הטונה בשמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד להזהבה ובינונית-נדירה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייק טונהסטייק טונה
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
שים את הירקות הקצוצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את הקוסקוס, הבזיליקום, הצנוברים, השום, הפרמזן, 1/4 כוס שמן זית, גרידת לימון ומיץ. מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
11
פורסים את הטונה לפרוסות עבות. תללו את הקוסקוס על מגש, סדרו מעל את הטונה וטפטפו שמן זית נוסף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
12
מקשטים בעלי בזיליקום שלמים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

ניתן לשלב טונה עם יין פינו נואר, מרלו ורוז פסקי. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. אתה יכול לנסות את ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר