קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

טונה בגריל עם קוסקוס רטטוי בגריל ופסטו מפורק

טונה בגריל עם קוסקוס רטטוי בגריל ופסטו מפורק
המתכון טונה בגריל עם קוסקוס רטטוי בגריל ופסטו מפורק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 807 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת יש 2 אוהדים. אם יש לכם עגבניות אגס, עלי בזיליקום, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 89%, שהוא מרהיב. מתכונים דומים: סלט קוסקוס פסטו מפורק, סלט קוסקוס פסטו מפורק, ו פניני רטטוי בגריל + מתנת פסטו!.

הוראות

1
ציוד מיוחד: סל גריל
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
צולים 1/2 כוס מהקוסקוס במחבת יבשה על אש בינונית. מביאים לרתיחה את ציר הירקות, מערבבים פנימה את הקוסקוס הקלוי והלא קלוי ומעט מלח, מכסים ומבשלים עד שהקוסקוס מבושל והציר נספג, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסירים מהאש, מקציפים במזלג ומניחים בצד.
4
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מברישים את החציל, הקישואים, הדלעת הצהובה והבצל האדום בשמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד ששני הצדדים חרוכים והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סקווש צהובסקווש צהוב
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מוציאים, מצננים מעט וחותכים לגושים גדולים.
7
זורקים את העגבניות עם שמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל וצולים בסלסלת הגריל עד שהם פשוט חרוכים קלות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מברישים את סטייקי הטונה בשמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד להזהבה ובינונית-נדירה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סטייק טונהסטייק טונה
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
שים את הירקות הקצוצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים את הקוסקוס, הבזיליקום, הצנוברים, השום, הפרמזן, 1/4 כוס שמן זית, גרידת לימון ומיץ. מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
11
פורסים את הטונה לפרוסות עבות. תללו את הקוסקוס על מגש, סדרו מעל את הטונה וטפטפו שמן זית נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
12
מקשטים בעלי בזיליקום שלמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

ניתן לשלב טונה עם יין פינו נואר, מרלו ורוז פסקי. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. אתה יכול לנסות את ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר