טונה בגריל עם רוטב פלפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טונה בגריל עם רוטב פלפל. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 302 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את יוקון זהב תפוחי אדמה קלופים, מיץ לימון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: מלח בגריל וטונה פלפל, סטייק טונה בגריל עם חמאת לימון ופלפל, ו טונה בגריל מזוגגת עם רגאוט פלפל מתוק.
הוראות
להדליק גריל או לחמם מראש את המטגן.
בסיר, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה עד מרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את הפלפלים הצהובים, תפוחי אדמה, מים וקמצוץ גדול של מלח. מכסים ומבשלים עד הפלפלים ותפוחי האדמה רכים, כ 12 דקות.
להעביר את הירקות והנוזל שלהם למעבד מזון ולעבד עד לטחון בערך. מגרדים את הרוטב לקערה, מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל.
מברישים את סטייק הטונה בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל או מטגן במשך 2 דקות בכל צד, או עד חרוך קלות בצד החיצוני בינוני נדיר במרכז. כפית את הרוטב על צלחות גדולות ולהגדיר את סטייקים טונה על גבי.
מקשטים עם עלי מרווה ומגישים.