קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

טונה ופאווה קרוסטיני

טונה ופאווה קרוסטיני
Tunan ו Fava Crostini הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה ועוד 18 עלים, מיץ לימון, תרמילי פול ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. נסו Fava Crostini, Favan And Ricotta Crostini, ו Fava Bean Crostini (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מסדרים פרוסות באגט בשכבה אחת על תבנית אפייה; פרוסות מברשת עם 3 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים עד הלחם הוא פריך וזהוב, על 15 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. שעועית fava פגז, ואז טיפה שעועית לתוך מים רותחים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
ניקוז. שעועית להחליק מתוך עורות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
מניחים שעועית בקערה קטנה; להוסיף הנותרים 1 כף שמן לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מערבבים טונה עם שמן, בצל אדום טחון, פטרוזיליה קצוצה, ומיץ לימון בקערה קטנה. באמצעות מזלג, תערובת טונה מחית להדביק גס. תערובת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
פרוסות בגט, פול, ותערובת טונה ניתן להכין 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
בגטבגט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
בואו פרוסות באגט לעמוד בטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים פול ותערובת טונה בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
בגטבגט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
9
מחלקים תערובת טונה בין פרוסות בגט. למעלה עם פול ומקשטים כל אחד עם עלה פטרוזיליה 1.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
בגטבגט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.