טונה וריקוטה Fritters (Polpette di Tonno e ריקוטה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tunan ו ריקוטה Fritters (פולפט di Tonno e ריקוטה). מתכון זה מספק 6 מנות. עם 552 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה אפייה, ביצים, אזובית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: Rum and Ricotta Fritters: Fritelle di Ricottan e Rhum, כיסוני ריקוטה, ו כיסוני ריקוטה.
הוראות
בסיר פסטה גדול, להביא 8 ליטרים של מים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד בקלות פירסינג עם נקודת סכין קילוף, על 25 דקות.
מסננים, מקלפים, ובעוד עדיין חם, להעביר תפוחי אדמה דרך טחנת מזון.
מניחים בקערה גדולה ומיד מוסיפים את הטונה, ריקוטה, מרג ' ורם, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב לשלב. באמצעות כפות, ליצור את התערובת לתוך כדורים בגודל כדור גולף ולהגדיר על מגש גיליון.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את השמן עד כמעט עישון. בעוד השמן מתחמם, מניחים את הקמח על צלחת, חלבונים ביצה בקערה רדודה ואת פירורי הלחם על צלחת. לדלות את הכדורים הראשונים בקמח, ולאחר מכן את חלבוני הביצה, ואז פירורי הלחם ומטגנים בשמן הזית עד חום זהוב מכל הצדדים.
הסר כדורים מחבת עם כף מחורצת ולתת לנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר.