קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

טונה, מוצרלה טרייה ופיצת בזיליקום

טונה, מוצרלה טרייה ופיצת בזיליקום
גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, שמן זית ועוד, גבינת מוצרלה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, ו מוצרלה טרייה, בזיליקום, ופיצת נקניק עוף.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מרדדים בצק עלים על משטח עבודה מקומח לכיכר 11 אינץ'. באמצעות 4 1/2 אינץ ' קערה כמדריך, לגזור 4 סיבובים מאפה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
העברת מאפה לתבנית אפייה גדולה ungreased, מרווחים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים תבנית אפייה נוספת על גבי סיבובים מאפים לשקול מעט.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים עד מאפה הוא חום זהוב אפוי דרך, כ 20 דקות. לחשוף מאפה מגניב לחלוטין. האם קדימה מאפה יכול להתבצע 6 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים בצל ירוק; לטגן עד רך אבל לא חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
9
הסר מהחום. מחלקים בצל ירוק בין סיבובים מאפה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
10
מברשת טונה בקלילות עם שמן זית; מפזרים מלח ופלפל. חלופיים 3 פרוסות טונה, 3 פרוסות מוצרלה, ו 3 עלי בזיליקום במעגלים קונצנטריים, חופפים מעט, על בצל ירוק על כל עגול מאפה. פזר עגבניות, זיתים, ופרוסות צנון על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
11
מפזרים כל אחד עם זנגביל טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
12
אופים רק עד הטונה הוא אטום סביב הקצוות אבל עדיין שקוף במרכז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
העבר לצלחות.עם הפיצה, יוצקים ros. נסה את Domaine Le Galantin 2006 Bandol Ros ($17), אשר יש טעמי פירות אבן, מינרלים, עלה עלה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק