גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, שמן זית ועוד, גבינת מוצרלה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, ו מוצרלה טרייה, בזיליקום, ופיצת נקניק עוף.
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מרדדים בצק עלים על משטח עבודה מקומח לכיכר 11 אינץ'. באמצעות 4 1/2 אינץ ' קערה כמדריך, לגזור 4 סיבובים מאפה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
העברת מאפה לתבנית אפייה גדולה ungreased, מרווחים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים תבנית אפייה נוספת על גבי סיבובים מאפים לשקול מעט.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים עד מאפה הוא חום זהוב אפוי דרך, כ 20 דקות. לחשוף מאפה מגניב לחלוטין. האם קדימה מאפה יכול להתבצע 6 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים בצל ירוק; לטגן עד רך אבל לא חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
9
הסר מהחום. מחלקים בצל ירוק בין סיבובים מאפה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
10
מברשת טונה בקלילות עם שמן זית; מפזרים מלח ופלפל. חלופיים 3 פרוסות טונה, 3 פרוסות מוצרלה, ו 3 עלי בזיליקום במעגלים קונצנטריים, חופפים מעט, על בצל ירוק על כל עגול מאפה. פזר עגבניות, זיתים, ופרוסות צנון על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירס
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
קלמנטינות, כל אחת
11
מפזרים כל אחד עם זנגביל טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
12
אופים רק עד הטונה הוא אטום סביב הקצוות אבל עדיין שקוף במרכז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
העבר לצלחות.עם הפיצה, יוצקים ros. נסה את Domaine Le Galantin 2006 Bandol Ros ($17), אשר יש טעמי פירות אבן, מינרלים, עלה עלה.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.