טונה, מוצרלה טרייה ופיצת בזיליקום
גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, שמן זית ועוד, גבינת מוצרלה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, ו מוצרלה טרייה, בזיליקום, ופיצת נקניק עוף.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 204°.
מרדדים בצק עלים על משטח עבודה מקומח לכיכר 11 אינץ'. באמצעות 4 1/2 אינץ ' קערה כמדריך, לגזור 4 סיבובים מאפה.
העברת מאפה לתבנית אפייה גדולה ungreased, מרווחים זה מזה.
מניחים תבנית אפייה נוספת על גבי סיבובים מאפים לשקול מעט.
אופים עד מאפה הוא חום זהוב אפוי דרך, כ 20 דקות. לחשוף מאפה מגניב לחלוטין. האם קדימה מאפה יכול להתבצע 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.מחממים תנור ל-400F.
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים בצל ירוק; לטגן עד רך אבל לא חום, על 2 דקות.
הסר מהחום. מחלקים בצל ירוק בין סיבובים מאפה.
מברשת טונה בקלילות עם שמן זית; מפזרים מלח ופלפל. חלופיים 3 פרוסות טונה, 3 פרוסות מוצרלה, ו 3 עלי בזיליקום במעגלים קונצנטריים, חופפים מעט, על בצל ירוק על כל עגול מאפה. פזר עגבניות, זיתים, ופרוסות צנון על כל אחד.
מפזרים כל אחד עם זנגביל טפטוף עם שמן זית.
אופים רק עד הטונה הוא אטום סביב הקצוות אבל עדיין שקוף במרכז, על 3 דקות.
העבר לצלחות.עם הפיצה, יוצקים ros. נסה את Domaine Le Galantin 2006 Bandol Ros ($17), אשר יש טעמי פירות אבן, מינרלים, עלה עלה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק