טונה מצופה בפלפלי חלב עם רוטב בצל ירוק-קלמנטינה, כרישה מותכת ויין אדום-הפחתת רימון דורש מסביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 973 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם כרישה, פלפל חלב טחון, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנדרינות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים לארוחת בוקר עם מנדרינות מסוכרות כקינוח. נסו טונה ahi מצופה בוויניגרט רימונים, כבש משופד עם רימון חריף - ריוחה יין אדום ויניגרט נענע-עוגת שקדים, ו טונה איטלקית, סלט ירוק זית ומנדרינה על לחם בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
עונת הטונה בשני הצדדים עם מלח. אבק 1 בצד של הטונה עם הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
קלמנטינות, כל אחת
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לצרוב את הטונה, בצד פלפל למטה, עד חום זהוב, על 1 עד 2 דקות, להתהפך ולהמשיך לבשל במשך 2 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
קלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לצלחת, לחלק את כרישה מומסת על 4 צלחות הגשה. סדר כל סטייק טונה על גבי כרישה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונה
(ומנות בלבד)
4
מניחים כף של תבלין בצל ירוק מנדרינה על גבי הטונה, ומטפטף את כל המנה עם הפחתת רימון יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רימון
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מנדרינה
קלמנטינות, כל אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מניחים כרישה, בצל, גזר, סלרי ומים כדי לכסות בסיר גדול ומתבלים עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מבושל דרך, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים היטב פרוסה דקה.
8
מחממים שמן וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים דליפות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
10
מניחים יין ונמל בסיר קטן ולצמצם 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
יציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
לטאטא מולסה רימון וסוכר וטעם למתיקות.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
להקציף חמאה קרה ממש לפני ההגשה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.