טונה צרובה ברוטב ווסאבי-חמאה
טונה צרובה ברוטב ווסאבי-חמאה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1126 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 78 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן לך לחנות ותביא יין, רוטב סויה, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו טונה צרובה בחמאת ווסאבי, טונן צרוב ברוטב ווסאבי, ו טונה צרובה עם בצל ירוק-רוטב ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את חומץ היין הלבן, יין לבן ובצלצלים בסיר קטן על חום בינוני. מבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות. מסננים את שאלוט וזורקים, להחזיר את הנוזל למחבת.
מערבבים את wasabi ורוטב סויה לירידה במחבת. על אש נמוכה, בהדרגה לטאטא בחמאה קובייה אחת בכל פעם המאפשר את התערובת כדי emulsify. היזהר לא לתת לתערובת לרתוח. כאשר כל החמאה שולבה, מערבבים בכוסברה, ומסירים מהחום.
יוצקים לתוך קערה קטנה, ומניחים בצד.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מברשת סטייקים טונה עם שמן זית, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מקום במחבת החמה, ולצרוב במשך 3 עד 5 דקות בכל צד. היזהר לא לבשל יתר על המידה, דג זה צריך להיות מוגש עדיין קצת ורוד במרכז.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019