קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

טונה צרובה, ילוטייל וסלמון עם שלושה רטבי טבילה

טונה צרובה, ילוטייל וסלמון עם שלושה רטבי טבילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טונה צרובה, Yellowtail וסלמון עם שלושה רטבי טבילה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 523 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פילה צהוב זנב, מלח ופלפל, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו שומשום צרוב טונה עם רוטב ג'ינג'ר-גזר טבילה, שומשום צרוב טונה עם רוטב ג'ינג'ר-גזר טבילה, ו צהוב זנב צרוב עם קרם חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שיפודי עץ 6 אינץ', ספוג במים קרים לפחות 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
3
מחממים מראש גריל פחם או סיר פחם קרמיקה בסגנון קמאדו לצלייה ישירה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
חוט רצועה אחת של דגים לכל שיפוד, מברשת עם שמן משני הצדדים ומפזרים מלח ופלפל. גריל עד חרוך מעט משני הצדדים ועדיין נדיר באמצע, על 30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מגישים על מגשים עם רטבי טבילה בקערות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לטאטא יחד את המיונז, שום, גרידת לימון ומיץ ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג לפני ההגשה.
8
לטאטא יחד את רוטב הסויה, מיץ לימון, רוטב שום צ ' ילה וסוכר ומתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
תן לרוטב לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את ג ' ינג 'ר פתיתי צ' ילה אדום ומבשלים עד הג ' ינג ' ר הוא רך, על 2 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את מיץ התפוזים, סוכר חום, רוטב סויה ומיץ ליים ומבשלים עד התערובת מצטמצמת על ידי כרבע, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
כָּתֵףכָּתֵף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
12
הסר מהחום, מערבבים בחומץ האורז וכתום ו לימונים חזה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
13
מוסיפים את הבצל הירוק ושומשום ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ

מרכיבים

10שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שוםפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס10שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה1אוראו ממולאים כפוליםצ'ילה-רוטב שוםצ'ילה-רוטב שום454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה yellowtail, פרוס לרצועות עבות 1-inchפילה yellowtail, פרוס לרצועות עבות 1-inch23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קלופים וגרד דק זנגביל טריקלופים וגרד דק זנגביל טרי2ציפורןשום, מרוסק למשחה עם מלחשום, מרוסק למשחה עם מלח1גרידה ומיץ לימוןגרידה ומיץ לימון1מיץ לייםמיץ ליים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום בהירסוכר חום בהיר0חתיכות טופי הית' ברגרידת ליים מגוררתגרידת ליים מגוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1חתיכות טופי הית' ברגרידה כתום מגורדגרידה כתום מגורד0חתיכות טופי הית' ברפתיתי צ'ילה אדומיםפתיתי צ'ילה אדומים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סלמון חסר עור, פרוס לרצועות בעובי 1 אינץפילה סלמון חסר עור, פרוס לרצועות בעובי 1 אינץ10שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1כף. חומץ ביין אדוםבצל ירוק (חלק לבן וירוק), פרוס דקבצל ירוק (חלק לבן וירוק), פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מותן טונה ללא עור, פרוס לרצועות בעובי 1 אינץמותן טונה ללא עור, פרוס לרצועות בעובי 1 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומשום לבן קלויזרעי שומשום לבן קלוי

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.