תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טונה צרובה, Yellowtail וסלמון עם שלושה רטבי טבילה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 523 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פילה צהוב זנב, מלח ופלפל, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו שומשום צרוב טונה עם רוטב ג'ינג'ר-גזר טבילה, שומשום צרוב טונה עם רוטב ג'ינג'ר-גזר טבילה, ו צהוב זנב צרוב עם קרם חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שיפודי עץ 6 אינץ', ספוג במים קרים לפחות 1 שעה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג לפני ההגשה.
8
לטאטא יחד את רוטב הסויה, מיץ לימון, רוטב שום צ ' ילה וסוכר ומתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
תן לרוטב לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
10
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את ג ' ינג 'ר פתיתי צ' ילה אדום ומבשלים עד הג ' ינג ' ר הוא רך, על 2 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את מיץ התפוזים, סוכר חום, רוטב סויה ומיץ ליים ומבשלים עד התערובת מצטמצמת על ידי כרבע, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כגון קנאת מלאך
כָּתֵף
אבוקדו האס מעוך קלות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
12
הסר מהחום, מערבבים בחומץ האורז וכתום ו לימונים חזה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.