טונה צרובה עם ויניגרט עגבניות לימון
טונה צרובה עם ויניגרט עגבניות לימון נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 661 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, ארוגולה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו טונה צרובה עם ויניגרט תפוז דם, פאן צרוב טונה עם ויניגרט הדרים-הרב, ו טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את מיץ לימון, חומץ, וחרדל יחד בקערה.
מוסיפים את השמנים בזרם איטי, שוטפים במרץ, כדי ליצור תחליב קל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מביאים סיר מים לרתיחה מתגלגלת.
חותכים את ליבת הגבעול מהחלק העליון של העגבניות וחותכים X בתחתית. לצלול את העגבניות לתוך המים הרותחים במשך 15-20 שניות, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים. את הקליפה ניתן להסיר בקלות. חותכים את העגבניות במחצית לרוחב ולהסיר את הזרעים ואת עיסת.
שים את העגבניות, שום, קורנית, מלח ופלפל לפי הטעם, ואת ויניגרט לתוך מעבד מזון או בלנדר ולעבד עד מעורבב היטב. רזה עם קצת חומץ במידת הצורך.
אפשר לפילה הטונה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. מתבלים את כל הצדדים במלח ופלפל.
מחממים את 3 כפות שמן זית במחבת גדולה וכבדה עד כמעט עישון.
מניחים 4 בלוקים טונה בכל פעם במחבת ומבשלים מעל חום גבוה במשך כ 20 שניות לכל צד, עד שכל הצדדים הם השחמה קלות. חזור עד שכל הטונה מבושלת, הוספת שמן זית יותר במידת הצורך.
לזרוק את ארוגולה או תערובת האביב עם ויניגרט מספיק כדי מעיל ולסדר במרכז הצלחת.
מניחים טונה סביב סלט טפטוף עם יותר של ויניגרט.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;