אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ופסקאטריאן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, טונה צרובה עם חומוס על קרוסטיני עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 234 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו כיכר זרעי שומשום, אפונה חומוס, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה די טוב. מתכונים דומים: חומוס טונה ים תיכוני קרוסטיני + סל בגידה, חומוס ומלפפון קרוסטיני, ו טונה טטאקי המכונה טונה צרובה.
הוראות
1
במעבד מזון שלבו אפונה חומוס, שום, פטרוזיליה, שומשום ופתיתי פלפל אדום, ודופקים עד לקצוץ גס ומשולב.
מחממים שמן קנולה במחבת מטגנת ומתבלים טונה במלח, פלפל ופפריקה. צורבים את שני הצדדים ומסירים לפלטת שירות כדי לתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בזמן שהטונה נחה, מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה וטוסטים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
פורסים טונה ומרכיבים מתאבנים על ידי כפית חומוס על כל סיבוב טוסט ואז מכסים בחתיכת טונה. למעלה טונה עם עוד כמות קטנה של חומוס, בערך 1/8 כפית, וענף פטרוזיליה קטן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
יין פינו נואר, מרלו ורוז סלסי הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת שאמוני פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 54 דולר.
שמורת צ ' מוניקס פינו נואר
שמורת פינו נואר של שאמוני מציגה צבע אדום אודם, עם תווים של דובדבן, פירות יער אדומים פראיים, פלפל שחור כתוש, קינמון וסיגליות על האף. למרות המשרד במבנה אינטנסיבי ב הטעם, המרקמים רכים ועגולים, מתרחבים עם הזמן לשפע ואורך יוצאי דופן על החיך. זה צריך להגיע לשיא שלה בערך 5-8 שנים לאחר שחרורו.