טונה צרובה עם תרד וירקות שורש
טונה צרובה עם תרד וירקות שורש נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך בצל, תרד תינוק, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 81%. נסו טונה צרובה עם ירקות ניסואז וחמאת שום, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו טונה Tataki aka צרוב טונה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את הגזר, גזר לבן ובצל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מוסיפים את המים והחמאה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות רכים והנוזל כמעט מתאדה, כ-5 דקות. מערבבים את המירין, רוטב סויה ופלפל סצ ' ואן ולשמור חם.
במחבת nonstick גדול, לחמם את 1 כף הנותרים של שמן קנולה עד כמעט עישון. מתבלים את הטונה במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד שמשחימים מבחוץ אבל עדיין ורודים במרכז, בערך 5 דקות.
מוסיף את השום והתרד למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, רק עד נבול. תלוש את התרד על צלחות. חותכים דק את הטונה ומסדרים מעל התרד. כף ירקות שורש וכל מיצים על גבי, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.