תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טונאן הקאריביים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך אננס, עגבניות שרי, קוסקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון במרכז אמריקה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טונה בגריל קריבי, טונה מתובלת בקאריביים, ו טונה קריבית גריל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב היטב. לכסות ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את התרכיז ואת 5 המרכיבים הבאים; להזמין חצי תערובת.
3
יוצקים את התערובת הנותרת לתוך שקית פלסטיק כבדה, zip-top; להוסיף דגים. שקית חותם, ולנער קלות עד דגים מצופה היטב. להשרות במקרר עד 3 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
הסר דגים מן המרינדה, השלכת המרינדה. מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הוסף דגים; לבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
הוסף תערובת מיץ שמורות למחבת. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.