קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

טונה שומשום אלבקור

טונה שומשום אלבקור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סומסום Albacore Tunan. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 609 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך שמן זית, שמן שומשום, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: קערת טונה אלבקור, סלט טונה אלבקור, ו טונה מאלבקור עם סלרי ואגוזים.

הוראות

1
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים פטריות, ו לטגן במשך 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
4
מוסיפים מרק וחומץ; מרתיחים במשך 1 דקה או עד הנוזל כמעט מתאדה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מרקמרק
5
קיטור בוק צ ' וי 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
6
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים שמן שומשום למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
להוסיף בוק צ ' וי, לחתוך צדדים למטה; לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
9
מוסיפים רוטב סויה ושומשום; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
10
הוסף 1 כף בוק צ ' וי בישול נוזלי וכוסברה לתערובת פטריות; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פטריותפטריות
11
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים שמן קנולה למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
14
להוסיף דגים למחבת; לטגן 1 דקה בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
בואו לעמוד 1 דקה.
16
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. כדי לשרת, מניחים 1/2 כוס אורז על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 2 רובע בוק צ ' וי. מסדרים 1 פילה טונה על כל צלחת; העליון כל מנה עם תערובת 1/4 כוס פטריות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
פטריותפטריות
אורזאורז
טונהטונה

ציוד

מרכיבים

21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבייבי בוק צ'וי, לרבעים לאורכובייבי בוק צ'וי, לרבעים לאורכו0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טרי או קפוא ארה טרי או קפוא ארה " ב-תפס את פילה טונה Albacore פסיפיק, מופשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבן מבושל ארוך גרגיר חםאורז לבן מבושל ארוך גרגיר חם2(חוֹרֶף)כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2(חוֹרֶף)רוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן2(חוֹרֶף)שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ אורזחומץ אורז1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר2(יכול להיות או להרחיק)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות פטריות שיטאקה פרוסות דק (אודותכוסות פטריות שיטאקה פרוסות דק (אודות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק ירקות אורגנימרק ירקות אורגני

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד קופולה יהלום אוסף מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.