טוסט גבינת פימנטו
טוסט גבינת פימנטו דורש כ 3 שעות ו-27 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לחם בריוש, מיונז אמיתי, פימנטוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. מתכונים דומים: טוסט גבינת פימנטו, כריך גבינת פימנטו בגריל ל # SundaySupper, ו כריך גבינת פימנטו עם חמוצים תוצרת בית.
הוראות
דופק את הגבינה, מיונז, פימנטוס וקיין במעבד המזון עד רק בשילוב. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות.
מורחים קצת מיונז נוסף על צד אחד של כל פרוסת לחם קלוי. מסדרים 6 פרוסות, מאיו בצד למטה, על משטח עבודה נקי.
מניחים 2 כפות גדושות גבינת פימנטו באופן שווה על 6 פרוסות לחם העליון עם הנותרים 6 פרוסות לחם, מאיו בצד כלפי מעלה.
במחבת nonstick גדול מעל חום מתון, לבשל 3 כריכים עד הלחם הוא חום זהוב והגבינה מתחילה להמיס, על 3 דקות. הפוך את הכריכים מעל ומבשלים עד חום זהוב, על 3 דקות יותר. נגב את המחבת נקי וחזור עם הנותרים 3 כריכים.
מה לזרוק ב: אם אתה אוהב pimento שלך באמת חריף, אתה תמיד יכול להוסיף קצת צ ' יפוטלה ברוטב אדובי לתת לו טעם מעושן. זה יכול לשמש גם מטבל משעשע. תארגן גזר גמדי ותחתוך כמה מקלות סלרי מסביב לגבינה. אנשים ינהרו אליו.