קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות1
ציון בריאות28
מגזין

טוסט הקיה של סוזן פניגר

טוסט הקיה של סוזן פניגר
מנה אחת מכילה 1953 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 98 גרם שומן. והוא מספק כ 1 מנות . אם יש לכם חלמונים ביצה, ביצה מטוגנת " בצד שמש למעלה, חלב קוקוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קאיה טוסט מרחוב סוזן פניגר, השומשום מצופה בשומשום של סוזן פניגר עם ריבת קאיה קוקוס, ו כופתאות התרד האוקראיניות של סוזן פניגר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר רוטב קטן, מערבבים יחד את חלב הקוקוס וסוכר 1/2 כוס. מערבבים את עלי הפנדה ומלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, שמירה על פנדה שקוע בחלב כמו העלים לבשל ולהתרכך. כאשר החלב הגיע לרתיחה, להסיר מן החום ולתת את התערובת תלולה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את עלי הפנדה מן החלב, לסחוט כל נוזל עודף מן העלים לתוך החלב. זרוק את העלים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
בקערה ערבוב בינוני נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים הנותרים 1/2 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
לטאטא בתערובת חלב קוקוס כדי ליצור בסיס פודינג.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מניחים את קערת נירוסטה על סיר בינוני של מים רותחים קלות. בעדינות לבשל את פודינג, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד התערובת מתעבה, 15 עד 20 דקות. המרקם הסופי צריך להיות עקביות רפרפת עבה (שביל של המרית צריך להישאר על פני השטח של פודינג במשך יותר מ 10 שניות).
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מיד להסיר את החום ואת המתח לתוך קערה בינונית להגדיר מעל קערה גדולה יותר של מי קרח. מערבבים עד custard מתקרר, ואז מכסים ומקררים עד הצורך. זה עושה על 2 כוסות ריבה קוקוס, יותר ממה שנדרש עבור שאר המתכון. הריבה תשמור במשך 1 שבוע, בקירור.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מורחים 2 כפות ריבה קוקוס באופן שווה על שתי פרוסות הלחם בצד קלוי. ואז מניחים שכבה של חמאה מגולחת על הריבה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ריבהריבה
8
מניחים פרוסת לחם אחת מעל השנייה כדי ליצור כריך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
חצי את הכריך, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית לשלישים כדי ליצור 6 אפילו טריזים.
10
כדי להרתיח את הביצה, מוסיפים את הביצה למים רותחים. מבשלים 6 דקות, להסיר וקרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
11
יוצקים את רוטב הסויה הכהה על הביצה וקוצים עם הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה כההרוטב סויה כהה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מגישים את הביצה לצד פרוסות הכריך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל