טוסט הקיה של סוזן פניגר
מנה אחת מכילה 1953 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 98 גרם שומן. והוא מספק כ 1 מנות . אם יש לכם חלמונים ביצה, ביצה מטוגנת " בצד שמש למעלה, חלב קוקוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קאיה טוסט מרחוב סוזן פניגר, השומשום מצופה בשומשום של סוזן פניגר עם ריבת קאיה קוקוס, ו כופתאות התרד האוקראיניות של סוזן פניגר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר רוטב קטן, מערבבים יחד את חלב הקוקוס וסוכר 1/2 כוס. מערבבים את עלי הפנדה ומלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, שמירה על פנדה שקוע בחלב כמו העלים לבשל ולהתרכך. כאשר החלב הגיע לרתיחה, להסיר מן החום ולתת את התערובת תלולה במשך 10 דקות.
הסר את עלי הפנדה מן החלב, לסחוט כל נוזל עודף מן העלים לתוך החלב. זרוק את העלים.
בקערה ערבוב בינוני נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים הנותרים 1/2 כוס סוכר.
לטאטא בתערובת חלב קוקוס כדי ליצור בסיס פודינג.
מניחים את קערת נירוסטה על סיר בינוני של מים רותחים קלות. בעדינות לבשל את פודינג, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד התערובת מתעבה, 15 עד 20 דקות. המרקם הסופי צריך להיות עקביות רפרפת עבה (שביל של המרית צריך להישאר על פני השטח של פודינג במשך יותר מ 10 שניות).
מיד להסיר את החום ואת המתח לתוך קערה בינונית להגדיר מעל קערה גדולה יותר של מי קרח. מערבבים עד custard מתקרר, ואז מכסים ומקררים עד הצורך. זה עושה על 2 כוסות ריבה קוקוס, יותר ממה שנדרש עבור שאר המתכון. הריבה תשמור במשך 1 שבוע, בקירור.
מורחים 2 כפות ריבה קוקוס באופן שווה על שתי פרוסות הלחם בצד קלוי. ואז מניחים שכבה של חמאה מגולחת על הריבה.
מניחים פרוסת לחם אחת מעל השנייה כדי ליצור כריך.
חצי את הכריך, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית לשלישים כדי ליצור 6 אפילו טריזים.
כדי להרתיח את הביצה, מוסיפים את הביצה למים רותחים. מבשלים 6 דקות, להסיר וקרח.
יוצקים את רוטב הסויה הכהה על הביצה וקוצים עם הפלפל.
מגישים את הביצה לצד פרוסות הכריך.