טוסט לימון שום הודו
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותביאו תבלינים, פלפל, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 73% וזה די טוב. מתכונים דומים: הודו עם לימון-עשבי תיבול עם רוטב שום, קבב הודו ברוטב לימון ושום, ו הודו צלוי אוהיי עם רוזמרין, לימון ושום.
הוראות
כדי להפוך את המרינדה, בבלנדר, למקם את כל החומרים למעט טורקיה ותבלינים Cajun. לכסות ולהתמזג עד חלקה. באמצעות מזרק בשר, למלא מיכל מזרק לקו 1-אונקיה. להזריק מרינדה לתוך חזה טורקיה, ירכיים ורגליים, כל 1 עד 2 אינץ', דוחף פומפה למטה לאט. מילוי מיכל ולהמשיך להזריק טורקיה עד המרינדה משמש. (או לשפוך מרינדה מעל טורקיה בצלחת זכוכית גדולה.)
מפזרים תיבול Cajun בתוך חלל ומעל מחוץ לטורקיה. הדק את עור הצוואר לגב עם שיפוד. מקפלים כנפיים על הגב עם טיפים נוגעים. הכנס מקלות תיפוף תחת רצועת עור בזנב. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף ישירות מתחת לאזור הצלייה, ומסדרים גחלים סביב קצה קופסת האש.
גחלים או גריל גז לחום עקיף.
הכנס מדחום בשר ברביקיו בטורקיה כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע עצם.
מקום טורקיה, השד בצד למעלה, על מחבת טפטוף או על הצד הלא מחומם של גריל גז ו 4 עד 6 סנטימטרים מחום בינוני. כיסוי וגריל 3 עד 4 שעות או עד מדחום קורא 82° ורגליים לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות.
בואו לעמוד 15 דקות לפני גילוף.