טוסט צרפתי אפוי
טוסט צרפתי אפוי דורש מסביב 15 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר חום, חלב, חצי שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טוסט צרפתי אפוי, טוסט צרפתי אפוי, ו טוסט צרפתי אפוי.
הוראות
חמאה 9x13 אינץ תבנית אפייה. מסדרים את פרוסות הלחם בתחתית. בקערה גדולה, להכות יחד ביצים, חלב, שמנת, וניל וקינמון.
יוצקים על פרוסות לחם, מכסים ומקררים בין לילה.
למחרת בבוקר, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בסיר קטן, לשלב חמאה, סוכר חום וסירופ תירס; חום עד מבעבע.
יוצקים על תערובת לחם וביצה.
אופים בתנור שחומם מראש, חשוף, במשך 40 דקות.