קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסט צרפתי אפוי עם הל ומרמלדה

טוסט צרפתי אפוי עם הל ומרמלדה
אם יש לכם מיץ לימון, קליפת תפוז, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אפוי עם הל ומרמלדה, תבשיל טוסט צרפתי מרמלדה, ו לחם מטוגן בשומשום עם מרמלדה כתומה.

הוראות

1
חמאה 15 x 10 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2
מורחים ריבה באופן שווה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
מורחיםמורחים
לחםלחם
3
חותכים פרוסות באלכסון לשניים, ויוצרים משולשים. סדר משולשים לרוחב בצלחת, בצד ריבה למעלה חופפים מעט.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
4
להקציף חלב הבא 7 מרכיבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
יוצקים פודינג על לחם.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
לחםלחם
6
תנו ללחם לעמוד 1 שעה, לצלות מדי פעם, או לכסות ולאוורר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
אופים טוסט צרפתי, חשוף, עד נפוח וזהוב חום, כ 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מפזרים אבקת סוכר; לשרת עם סירופ הדר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סירופסירופ