טוסט צרפתי אפוי עם פירורי פקאן
טוסט צרפתי אפוי עם פירורי פקאן עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו קרם כבד, חלב, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טוסט צרפתי אפוי עם פירורי פקאן, קינמון לילה להתפורר טוסט צרפתי אפוי: [גלוטן, סוכר ומוצרי חלב חינם], ו טוסט צרפתי אפוי עם פקאן Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
פרוש לחם על תבנית אפייה מעוטרת; תן לעמוד בן לילה.
לחם לחתוך כך פרוסות דומות בגודל. סדר, חופפים, בשורות בצלחת מוכנה.
להקציף ביצים, חלמונים, שמנת, חלב, סוכר, וניל, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח בקערה בינונית.
יוצקים על לחם, לוחצים על לחם כדי לעזור לו לספוג את פודינג. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
לעשות קדימה: לחם יכול להיות ספוג 1 יום קדימה. שמור צונן.
מחממים תנור ל 375°f. Pulse פקאן, חמאה, סוכר חום, ומלח במעבד מזון עד האגוזים קצוצים גס.
לפזר פקאן להתפורר מעל לחם ספוג.
מניחים צלחת על תבנית אפייה מעוטרת ומכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים עד התחמם (סכין מוכנס למרכז צריך להרגיש חם למגע), 25-30 דקות.
הסר רדיד ואופים עד השחמה עמוקה, 35-40 דקות יותר.
בואו להתקרר מעט לפני ההגשה עם סירופ אוכמניות.
לעשות קדימה: תערובת פקאן ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.