טוסט צרפתי ממולא מסקרפונה עם אפרסקים
טוסט צרפתי ממולא מסקרפונה עם אפרסקים יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 455 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם לחמניות בולילו מקסיקניות, גרידת לימון, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 39%. מתכונים דומים: טוסט צרפתי ממולא מסקרפונה ופטל, לביבות טוסט צרפתי ממולאות מסקרפונה, ו טוסט צרפתי ממולא תות מסקרפונה.
הוראות
לקלף אפרסקים, להסיר בורות, ופורסים לתוך סיר כבד, לתפוס את כל המיצים. מערבבים פנימה סוכר, אגוז מוסקט וקינמון, ומבשלים על אש בינונית עד מבעבע. ממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מגיע לעקביות סירופית, כ -10 דקות.
בינתיים חותכים וזורקים את קצות גלילי הבולילו. פורסים את הלחמניות לפרוסות בעובי 1 1/4 אינץ'.
הניחו כל פרוסת לחם על קרש, ובסכין חדה המוחזקת במקביל ללוח, חתכו כיס לכל פרוסה והשאירו שלושה צדדים שלמים. הניחו בצד.
מערבבים יחד את המסקרפונה, סוכר הקונדיטורים וגרידת הלימון לתערובת אחידה. גורפים את התערובת הזו לשקית ניילון קטנה.
חותכים פינה אחת של השקית, ומכניסים כמה שיותר מילוי לכיס בכל פרוסת לחם שיתאים בלי לעלות על גדותיו.
מקציפים יחד את הביצים, החלב והווניל בקערה רדודה. ממיסים חמאה עם שמן על אש בינונית במחבת טפלון גדולה. טובלים כל חתיכת לחם ממולאת בבלילה, מוסיפים למחבת ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים.
מגישים חם עם רוטב האפרסק החם.