טוסט צרפתי פריך תפוחים
מתכון תפוח פריך פרנץ ' טוסט מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר חום חזק, וניל, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, עוגת תפוחים פרנץ ' טוסט, ו לחם מטוגן עם ציפוי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רדודה כגון מחבת פאי 8 או 9 אינץ', להקציף כדי למזג חלב, ביצים, סוכר חום, קינמון ווניל.
יש לשטוף תפוח, הליבה, לחתוך לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. בקערה קטנה, מערבבים פרוסות תפוח עם מיץ לימון.
במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, להמיס 1 כף חמאה. לטבול 1 פרוסת לחם בכל פעם בתערובת חלב, להתהפך, ולהעביר למחבת ללא צפיפות. לבשל כל אצווה, פונה חום שני הצדדים, על 6 דקות בסך הכל. כפי שנעשה, להגדיר בשכבה אחת על תבנית אפייה 14 על 17 אינץ ' ולשמור חם בתנור 200.
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת לפי הצורך כדי לבשל קבוצות רצופות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים סירופ מייפל 1/3 כוס עם יוגורט.
כמו כן, במידה 1 כוס זכוכית, לערבב נשאר 1/3 כוס סירופ מייפל וחמאת בוטנים.
חום בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) עד חם, על 30 שניות, ערבוב פעם או פעמיים.
מניחים 2 פרוסות של לחם מטוגן על כל צלחת.
מסננים פרוסות תפוח ומניחים פירות באופן שווה על טוסט; מפזרים גרנולה. כפית מייפל-יוגורט ורטבי חמאת בוטנים במידה שווה על מנות.