טוסט קוקוס אפוי עם קומפוט פירות טרופיים
טוסט קוקוס אפוי עם קומפוט פירות טרופיים הוא חלב חינם ארוחת בוקר. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קוקוס, תחליף ביצה, קיווי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: יוגורט אפוי עם קומפוט פירות טרופיים, חמישה תבלינים קלויים-רול עוגת קוקוס עם קומפוט פירות טרופיים, ו טוסט צרפתי אפוי עם פירות.
הוראות
כדי להכין קומפוט, לשלב הראשון 6 מרכיבים. כיסוי וצינה במשך 8 שעות או לילה.
כדי להכין את הטוסט הצרפתי, לארגן לחם בשכבה אחת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים חלב קוקוס קל, תחליף ביצה, 1/2 כוס סוכר, ו 1 כף וניל, ערבוב עם מקצף, ויוצקים באופן שווה על לחם. תעביר את הלחם למעיל. מכסים ומקררים במשך 8 שעות או לילה.
הסר תערובת לחם מהמקרר, וחשוף. הפוך פרוסות לחם מעל, ומפזרים באופן שווה עם קוקוס פתיתי.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 30 דקות או עד קוקוס זהוב.
מגישים חם עם קומפוט פירות.