טוסט תפוחים הפוך עם חמוציות ופקאנים
טוסט תפוחים הפוך עם חמוציות ופקאנים הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 645 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר חום, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: טוסט תפוחים הפוך עם חמוציות ופקאנים, תפוח קרמל הפוך פרנץ ' טוסט אופים, ו סלט כרוב של דב עם תפוח, חמוציות ופקאנים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בצלחת שטוחה, לפצח ביצים ולהוסיף חלב, תמצית וניל וקינמון.
לטאטא עד בשילוב טוב ואז להניח פרוסות חלה בתערובת כדי מעיל ולספוג את כל זה, מפנה מדי פעם.
הגדר מחבת 10 אינץ', ברזל יצוק מתובל אם יש לך, על חום בינוני.
מוסיפים את החמאה ואת 1 כוס סוכר ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהסוכר נמס ומקורמל, כ 8 דקות. בעוד הסוכר נמס, לקלף תפוחים, הליבה לחתוך לחצאים.
הסר מן החום בעדינות להקציף את השמנת הכבדה.
מפזרים את הפקאן, חמוציות מיובשות ולחץ בעדינות בחצאי התפוח כך שיש משטח שטוח.
להניח פרוסות ספוג של חלה על החלק העליון כך שהוא מכוסה לחלוטין - אתה צריך להיות מסוגל לארגן את פרוסות גדולות ופרוסות קטנות כך שאין פערים.
מפזרים את החלק העליון עם קצת סוכר חום ומניחים לתנור שחומם מראש.
אופים באמצע התנור במשך 40 עד 45 דקות עד העליון הוא זהוב ונפוח.
כאשר נעשה, לאפשר מגניב במשך 2 עד 3 דקות ואז להתהפך על צלחת גדולה. אבק עם סוכר ממתקים, אם תרצה, ומגישים.