קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

טוסטים של כבד אווז עם Sauternes Geleé

טוסטים של כבד אווז עם Sauternes Geleé
מנה אחת מכילה 16 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כבד אווז טוסט עם ירקות זיגוג נמל Verjus, כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, ו כבד אווז ועוגת זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן קל צלחת אפייה רדוד 8 אינץ ' מרובע או מחבת ותחתית שורה וצדדים עם גיליון פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
הבא
3
Sauternes וסוכר לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
בינתיים, מפזרים ג ' לטין על מים בקערה קטנה ולתת לרכך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים יין חם על תערובת ג 'לטין, ולאחר מכן מערבבים עד ג' לטין מומס. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
יוצקים תערובת יין ג ' לטין לתוך צלחת מרופדת וצינה, מכוסה, עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הרם gelée מתוך צלחת באמצעות ניילון לעטוף ולהעביר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
חותכים gelée לתוך ריבועים 3/4 אינץ ' (ללא חיתוך דרך פלסטיק).
9
חותכים כבד אווז לריבועים 1 אינץ '(בערך 1/4 אינץ ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
10
העבר ריבועים עם מרית אופסט למגש מרופד בניילון נצמד, ולאחר מכן מעל כל אחד עם ריבוע של gelée (יהיה לך ג ' ל נוסף). צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
חותכים קרום מן הלחם, ואז מברשת עם חמאה לחתוך 6 (1 1/4 אינץ') ריבועים מכל פרוסה. מסדרים במחבת גיליון 4 צדדית ואופים עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
טוסט העליון עם ערימות כבד אווז-ו-gelée.
1
* Gelée יכול להיות מקורר עד 2 ימים.* ערימות כבד אווז-ו-gelée ניתן להתקרר עד 1 יום.* לחם יכול להיות חמאה לחתוך (אבל לא אפוי) 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות