קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

טוסטים של כבד אווז עם Sauternes Geleé

טוסטים של כבד אווז עם Sauternes Geleé
מנה אחת מכילה 16 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כבד אווז טוסט עם ירקות זיגוג נמל Verjus, כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, ו כבד אווז ועוגת זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן קל צלחת אפייה רדוד 8 אינץ ' מרובע או מחבת ותחתית שורה וצדדים עם גיליון פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
הבא
3
Sauternes וסוכר לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
בינתיים, מפזרים ג ' לטין על מים בקערה קטנה ולתת לרכך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים יין חם על תערובת ג 'לטין, ולאחר מכן מערבבים עד ג' לטין מומס. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
יוצקים תערובת יין ג ' לטין לתוך צלחת מרופדת וצינה, מכוסה, עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הרם gelée מתוך צלחת באמצעות ניילון לעטוף ולהעביר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
חותכים gelée לתוך ריבועים 3/4 אינץ ' (ללא חיתוך דרך פלסטיק).
9
חותכים כבד אווז לריבועים 1 אינץ '(בערך 1/4 אינץ ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
10
העבר ריבועים עם מרית אופסט למגש מרופד בניילון נצמד, ולאחר מכן מעל כל אחד עם ריבוע של gelée (יהיה לך ג ' ל נוסף). צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
חותכים קרום מן הלחם, ואז מברשת עם חמאה לחתוך 6 (1 1/4 אינץ') ריבועים מכל פרוסה. מסדרים במחבת גיליון 4 צדדית ואופים עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
טוסט העליון עם ערימות כבד אווז-ו-gelée.
1
* Gelée יכול להיות מקורר עד 2 ימים.* ערימות כבד אווז-ו-gelée ניתן להתקרר עד 1 יום.* לחם יכול להיות חמאה לחתוך (אבל לא אפוי) 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות