טופו A La Bourguignonne נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. אם יש לכם טופו, יין בורגונדי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 23%. נסו פונדו בורגיניון, Short Rib Bourguignonne, ו Escargots A La Bourguignonne (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני, ובצל קצוץ, שאלוט ושום עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים רסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3
יוצקים את היין, ומערבבים, גירוד חתיכות השחמה מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה, ומבשלים על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים ברוטב סויה, עלה דפנה, ותימין. להפחית את החום נמוך, ולמקם טופו, עגבניות, ופטריות לתערובת. מכסים, ומבשלים 15 עד 20 דקות, עד רוטב מעובה.