טופו ביתי בסגנון עם פטריות שיטאקה נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן שומשום, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: טופו ביתי עם פטריות, תרד, ושעועית שחורה מותססת, עוף מאודה עם פטריות שיטאקה וטופו, ו סלט כרוב אסייתי עם פטריות טופו ושיטאקי.
הוראות
1
חותכים את הבלוק של טופו במחצית לאורכו ולאחר מכן לחתוך כל חצי לתוך כ 8 פרוסות על 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
2
מברשת כל פרוסה עם רוטב סויה משני הצדדים ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים עד חום בהיר, על 15 דקות, ולאחר מכן להתהפך ומבשלים עוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד. בעוד טופו הוא אפייה, יוצקים את המים החמים על פטריות שיטאקה פרוסות. (אם אין לך פטריות פרוסות, השתמש אלה שלמים לחתוך לאחר rehydrating.) לאפשר להם להשרות עד רך. השאר את הפטריות בנוזל השריית ולהניח בצד עד הצורך. לרסס ווק או מחבת לא מקל גדולה עם שמן קנולה קטן במקום מעל חום בינוני גבוה.