טופו הודי בסגנון וכרובית עם צ'אטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל בסגנון הודי טופו וכרובית עם chutney. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך אורז בסמטי, בצל, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו Mullangi Pachadi-Andhra סגנון צנון צ'אטני-דרום הודי צ' אטני s, טופו אפוי בסגנון הודי, ו כרובית-גובי-סגנון הודי (מתכונים דומים).
הוראות
מקום טופו על כמה שכבות של מגבות נייר. מכסים טופו עם עוד כמה שכבות של מגבות נייר; למעלה עם ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת.
בואו לעמוד 30 דקות. זרוק מגבות נייר.
חותכים טופו לקוביות 1/2 אינץ'.
מניחים בצל במעבד מזון; דופק עד קצוץ דק.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים זרעי חרדל וכמון; מבשלים 10 שניות או עד זרעי חרדל מתחילים פופ.
מוסיפים בצל ואבקת קארי; מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד בצל זהוב, ערבוב כל הזמן.
מניחים שום וג ' ינג ' ר במעבד מזון; תהליך עד טפסים הדבק חלקה. מערבבים תערובת שום לתוך תערובת בצל; לטגן 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בטופו, כרובית, 1/4 כוס מים, מלח, ועגבניות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים 10 דקות או עד כרובית הוא רך.
כף 3/4 כוס אורז על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם תערובת 1 כוס טופו. כפית 2 כפיות יוגורט על כל מנה; מפזרים כוסברה.