טופי אספרסו שקדים
טופי אספרסו שקדים הוא צמחוני וללא גלוטן ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה hor d ' oevr יש 162 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה הוא אפילו לא קצת בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגדיל את הציון. 264 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ www.seriouseats.com דורש שקדים, סירופ תירס, סודה לשתייה, ואבקת אספרסו מיידי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו טופי אספרסו שקדים, אספרסו טופי פאדג', ו עוגיות אספרסו עם טופי (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת רול ג ' לי בשורה עם קלף בתחתית וצדדים ולהניח בצד. להרכיב את כל החומרים והכלים שלך. בסיר גדול וכבד, מערבבים את החמאה, הסוכר, המים וסירופ התירס. להפוך את החום בינוני ולהשתמש מברשת מאפה טבול במים קרים לשטוף את הצדדים של המחבת כדי להבטיח כי אין סוכר תקוע על הקצוות. ברגע שהחמאה והסוכר נמסים והתערובת מתחילה לבעבע, מניחים את המדחום בסיר ומבשלים עד שהטמפרטורה מגיעה ל -300°F.
הסירו את התערובת מחום, ועבדו במהירות כדי למנוע בישול נוסף, מיד מערבבים באבקת האספרסו או האספרסו, ואחריו סודה לשתייה ומלח.
מערבבים עד incorporated, ואז לשפוך את התערובת על המחבת מוכן. אפשר טופי להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
הכינו את השוקולד המזג ושפכו אותו על הטופי. באמצעות מרית אופסט, להפיץ את השוקולד במעיל זוגי על הטופי.
מפזרים את החלק העליון עם שקדים קצוצים ומאפשרים לשוקולד להגדיר לחלוטין, כ -2 שעות, רצוי בין לילה.
הסר את הקלף מהמחבת וחתוך את הטופי למלבנים. לאחסן במיכל אטום במקום קריר ויבש.