טופי שוקולד בוטנים
טופי בוטנים שוקולד נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1031 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם 0% - קקאו שוקולד מריר, סוכר, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד שוקולד מריר אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם בראוניז שוקולד מריר-מתוק כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו טופי חמאת בוטנים ושוקולד, חטיפי בוטנים מצופים שוקולד, ו שוקולד חמאת בוטנים מלוחים טופי (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה אפיית מחבת ולשים על משטח עמיד בחום.
מביאים חמאה, סוכר ומלח לרתיחה בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מטאטא עד חלקה, ואז מרתיחים, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת היא זהב עמוק ואוגר 300°f (שלב סדק קשה) על מדחום, 15 עד 20 דקות.
מיד מערבבים בוטנים שלמים, ואז בזהירות לשפוך טופי חם למרכז תבנית אפייה.
מורחים עם מרית, החלקה למעלה, ולתת לעמוד 1 דקה, ואז מיד מפזרים שוקולד על גבי.
בואו לעמוד עד שוקולד נמס, 4 עד 5 דקות, ואז להפיץ על טופי עם מרית ניקה.
מפזרים באופן שווה עם בוטנים קצוצים, ואז להקפיא עד שוקולד הוא מוצק, על 30 דקות. לשבור לחתיכות.
טופי שומר, שכבתי בין גיליונות נייר קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב 2 שבועות.