טורט פטל מטושטש
טורט פטל מטושטש לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח המגיש 12. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם תוספת מוקצפת, ריבת פטל, תערובת עוגת פאדג'שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 28%, וזה די רע. טורט שוקולד מטורלל, טורט מקל מנטה פאדג'י, ו בראוניז פטל מטושטש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, המים, הביצים והשמן; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות. מערבבים אגוזי פקאן טחונים.
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 ניתנים להזרקה למשך 15-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה, לטאטא חלב פודינג לערבב במשך 2 דקות.
מניחים לעמוד 2 דקות או עד לריכוך. בסיר, ממיסים ריבה.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מהפודינג. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת עוגה שלישית; מורחים למעלה עם תוספת מוקצפת.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים.
מקשטים עם פטל. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת עבור טורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.