טורט פיג וגורגונזולה
טארט איור וגורגונזולה הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מי קרח, שימורי תאנה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: טארט אגס גורגונזולה, טרט אגס וגורגונזולה, ו עוגת חמוציות.
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמח, סוכר ומלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים חמאה צוננת; דופק 15 פעמים או עד תערובת דומה קמח תירס. עם מעבד על, לאט להוסיף 2 כפות מי קרח, 1 כף בכל פעם, דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד מעורבב (לא מאפשרים בצק כדי ליצור כדור). הקש תערובת פירור לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מכסים ומקררים 30 דקות.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים ב 375 במשך 20 דקות (קרום יהיה השחמה קלה מאוד בקצוות). מגניב במקצת.
כדי להכין מילוי, מניחים תאנים בקערה; מוסיפים מספיק מים רותחים כדי לכסות פירות. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות או עד התאנים רכות.
מערבבים שימורים ו 1 כף מים חמים בקערה בינונית. מערבבים תאנים קצוצות. תערובת תאנה כפית לתוך הקרום, ולהפיץ בשכבה אפילו.
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד מחומם. מגניב על מתלה תיל במשך 5 דקות.