טורט קרם מרנג
טורט קרם מרנג עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 355 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ליקר בטעם אגוזים, קרם אבנית, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידה מקצפת טורטה, מקצפת גלידה טורט, ו עוגת קצפת עם קרם מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד מוקצף. ממשיכים להכות במהירות גבוהה, מוסיפים סוכר בזרם איטי ויציב; ממשיכים להכות עד שהתערובת מחזיקה פסגות נוקשות, 8 עד 12 דקות. מקציפים בוניל.
לגרד לתוך מחבת עוגת 8 אינץ חמאה מקורנת עם שפה נשלפת לפחות 3 אינץ'. עם מרית גמישה, להפיץ תערובת לקצוות של פאן וחלק העליון.
אופים בתנור רגיל או הסעה 300 עד למעלה הוא משחימים קלות מרגיש מוצק כאשר נלחץ בעדינות במרכז, על 25 דקות.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 20 דקות (מרנג עשוי להתכווץ קצת כפי שהוא מתקרר). תריץ סכין דק בין הקצפת לשפת המחבת, ואז תסיר את השוליים. בזהירות להפוך מרנג על צלחת, ואז להחליק מרית ארוכה, דקה בין תחתית מחבת מרנג בעדינות להרים את התחתונה. הפוך מרנג שוב על צלחת אחרת, כך שהוא בצד ימין למעלה.
בקערה, לטאטא ליקר אגוזי לוז לתוך ממרח אגוזי לוז שוקולד. בקערה אחרת, קרם שוט עד שהוא מחזיק פסגות רכות. מערבבים על 1/4 כוס של קצפת לתוך תערובת השוקולד עד לא פסים לבנים להישאר. מקפלים תערובת שוקולד לתוך הנותרים קצפת, ולאחר מכן להקציף בעדינות עד תערובת יש רופף, עקביות להפיץ (הקפד לא overbeat או זה יהיה קרדל).
עם המרית, מורחים קרם אגוזי לוז שוקולד סביב הצדדים ומעל החלק העליון של המרינג. צ ' יל טורט נחשף לפחות 1 שעה, או לכסות עם קערה גדולה, הפוכה (זה לא צריך לגעת קרם) ולהתקרר עד 24 שעות.
חותכים טורט לתוך פלחי לשרת.