קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט קרם מרנג

טורט קרם מרנג
טורט קרם מרנג עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 355 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ליקר בטעם אגוזים, קרם אבנית, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידה מקצפת טורטה, מקצפת גלידה טורט, ו עוגת קצפת עם קרם מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד מוקצף. ממשיכים להכות במהירות גבוהה, מוסיפים סוכר בזרם איטי ויציב; ממשיכים להכות עד שהתערובת מחזיקה פסגות נוקשות, 8 עד 12 דקות. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
לגרד לתוך מחבת עוגת 8 אינץ חמאה מקורנת עם שפה נשלפת לפחות 3 אינץ'. עם מרית גמישה, להפיץ תערובת לקצוות של פאן וחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
אופים בתנור רגיל או הסעה 300 עד למעלה הוא משחימים קלות מרגיש מוצק כאשר נלחץ בעדינות במרכז, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 20 דקות (מרנג עשוי להתכווץ קצת כפי שהוא מתקרר). תריץ סכין דק בין הקצפת לשפת המחבת, ואז תסיר את השוליים. בזהירות להפוך מרנג על צלחת, ואז להחליק מרית ארוכה, דקה בין תחתית מחבת מרנג בעדינות להרים את התחתונה. הפוך מרנג שוב על צלחת אחרת, כך שהוא בצד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו להתקרר לחלוטין.
6
בקערה, לטאטא ליקר אגוזי לוז לתוך ממרח אגוזי לוז שוקולד. בקערה אחרת, קרם שוט עד שהוא מחזיק פסגות רכות. מערבבים על 1/4 כוס של קצפת לתוך תערובת השוקולד עד לא פסים לבנים להישאר. מקפלים תערובת שוקולד לתוך הנותרים קצפת, ולאחר מכן להקציף בעדינות עד תערובת יש רופף, עקביות להפיץ (הקפד לא overbeat או זה יהיה קרדל).
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
עם המרית, מורחים קרם אגוזי לוז שוקולד סביב הצדדים ומעל החלק העליון של המרינג. צ ' יל טורט נחשף לפחות 1 שעה, או לכסות עם קערה גדולה, הפוכה (זה לא צריך לגעת קרם) ולהתקרר עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
חותכים טורט לתוך פלחי לשרת.