טורט שוקולד משולש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טורט שוקולד משולש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, פודינג שוקולד ומילוי פאי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. נסו טורט מוס משולש, Triple Treat Torte, ו גלידת טורט משולשת שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325ºF. תרסיס תחתון רק של 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול. הפוך בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים.
אופים 38 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי. (אין להסיר צד של מחבת.)
בקערה גדולה, להכות חלב פודינג לערבב עם חוט להקציף על 2 דקות או עד מעובה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף וצ ' יפס שוקולד.
לכסות להקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מגישים עם פטל. החנות מכוסה במקפיא.