קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

טורטה אהוגדה (כריך בשר טבוע)

טורטה אהוגדה (כריך בשר טבוע)
טורטן אהוגדה (כריך בשר טבוע) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם רוטב אדובו מצ'יפוטלים, ל 3 צ' ילי צ'יפוטלה באדובו, מרק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טורטן אהוגדה (כריך בשר טבוע), טורטן אהוגדה - 400 כריך הטוב ביותר s, ו כריך פטריות ותרד מקסיקני (טורטה טבעוני).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב את העגבניות הקצוצות עם צ 'ילי, רוטב עגבניות, כוסברה, צ' יפוטלס, רוטב אדובו, מיץ לימון ומלח. להביא לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל בעדינות במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל. מבשלים ומערבבים עד הבצלים מתחילים להתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את השום וחלפיניו, ערבוב לשלב. מבשלים ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות נוספות, עד הבצל משחימים היטב ואת השום jalapenos לרכך.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הבשר וזורקים עד מחומם דרך היטב בשילוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים 3/4 כוס רוטב העגבניות לתערובת הרוסטביף, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
5
הסר את הרוטב מהחום ולהוסיף את המרק. באמצעות טבילה או בלנדר רגיל, מחית את הרוטב עד חלקה, זה צריך להיות דק. מצקת את הרוטב לתוך 4 קערות לטבילה. ודא שהקערות גדולות מספיק כדי שהרוטב לא יישפך החוצה כשהסנדוויץ ' יטבל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
1
מורחים את האבוקדו המרוסק משני צידי הגליל. ערימת מילוי הבשר על החצאים התחתונים של לחמניות כריך, קרוב, לחתוך כל כריך לשניים. סדר כל כריך על צלחת עם רוטב טבילה בצד. תטבול ותאכל!
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי