טורטה דו-שכבתית בשוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טורט שוקולד שכבתי פעמיים. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 67 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תערובת עוגת שוקולד, ציפוי קצפת מגניב, תותים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו טורט שוקולד כפול, טורט שוקולד כפול, ו טורט מוס שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° משמנים קלות שני 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. הכן את הבלילה עוגה לפי ההוראות על החבילה. מערבבים בשוקולד.
יוצקים באופן שווה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים 30 עד 35 דקות. או עד שקיסם עץ מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה חוט 10 דקות. לשחרר עוגות מצדדים של מחבתות. הפוך עוגות על מדפים; להסיר בעדינות מחבתות. עוגות מגניבות לחלוטין.
חותכים עוגות אופקית לשניים עם סכין משונן.
מניחים אחת השכבות עוגה התחתונה על צלחת הגשה; להפיץ עם כ 2 כפות. של הריבה. למעלה עם שכבות של 1/2 כוס של תותים ו 1 כוס של ציפוי מוקצף. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מפזרים אבקת סוכר. לאחסן במקרר.