טורטה קרנברי קליפורניה
טורטה חמוציות קליפורניה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 16 . מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מלח, קצפת כבדה, חלבונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 9%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. עוגת קרנברי, עוגת בראוני קרנברי, ו עוגת תפוחים חמוציות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה. צייר שלושה 8 אינץ'. מעגלים על הנייר; להפריש.
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים, המלח ושמנת האבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר, 2 כפות בכל פעם, וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות נוקשות.
הכנס 1/2 אינץ'. קצה מאפה עגול # א1, בשקית מאפה או בשקית ניילון כבדה. מלא שקית עם מרנג. החל במרכז כל מעגל על סדינים מוכנים, צינור מרנג בתבנית ספירלית עד המעגל מלא לחלוטין.
אופים ב 250 עבור 1 שעה. מכבים את התנור ומניחים למרנג להתייבש בתנור במשך שעה 1 עם דלת סגורה.
בינתיים, בסיר, ממיסים רוטב חמוציות על אש בינונית.
מוסיפים אבקת ג ' לטין; מערבבים עד להמסה. מגניב. בקערה גדולה צוננת מקציפים שמנת וסוכר קונדיטורים; מקפלים 1 כוס לתערובת חמוציות.
להרכבה מניחים 1 כף קצפת במרכז מגש ההגשה כדי להחזיק את המרנג במקום. למעלה עם קליפת מרנג; מורחים שליש מתערובת החמוציות מעל. חזור על הפעולה עם תערובת המרנג והחמוציות שנותרה.
כפור הצדדים של טורט עם קצפת שמורות. אם תרצה, שקית מאפה ניתן להשתמש כדי לקשט את הקצוות של טורט. מקררים 6 שעות או לילה.
מקשטים בפירות יער ונענע רגע לפני ההגשה. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טורטה עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "