טורטיה ספרדית
טורטייה ספרדית עשויה להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. אם יש לך ביצים, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה), ו טורטיה דה פטטה (טורטיה ספרדית).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת חביתה לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הבצל ו לטגן עד רך, על 3 דקות. מערבבים בעדינות את הבשר והפלפלים ומבשלים 2 דקות נוספות.
בקערה גדולה מוסיפים את הביצים ומקציפים עד מעורבב היטב. מערבבים את הגבינה המגוררת ומערבבים לשלב.
מוסיפים את תערובת הביצה והגבינה למחבת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים בעדינות עם מרית חסינת חום. להפחית את החום נמוך לבשל עד הביצה מתחילה להתעבות, על 2 דקות.
שים את המחבת בתנור עד ביצים נקבעים מעט נפוח וחום על גבי, על 5 דקות.
מוציאים מהתנור ומקשטים בפטרוזיליה טרייה.
להעביר מגש הגשה, לחתוך טריזים לשרת חם או בטמפרטורת החדר.