טורטיות בטטה וקסדיות תרד
גבינת בטטה ותרד עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 469 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, שמן זית, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טורטיות בטטה, טורטיות בטטה, ו טורטיות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחי אדמה במיקרוגל על גבוה עד מכרז (כ 15 דקות).
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב חומץ, סוכר, ופלפל; להביא לרתיחה ומערבבים להמיס סוכר.
מניחים פרוסות בצל בקערה בינונית חסינת חום; יוצקים תערובת חומץ חם על בצל ולתת לעמוד 10 דקות.
מסננים פרוסות בצל ומעבירים לצלחת כדי להתקרר.
פיצול תפוחי אדמה מבושלים פתוח עם סכין; להסיר בשר ולהעביר לקערה (אתה צריך בערך 1 כוס). השתמש במזלג כדי מחית תפוחי אדמה עם מלח ופלפל; לחלק מילוי תפוחי אדמה בין 4 טורטיות. למעלה כל אחד עם 1 כוס תרד, 1/4 כוס גבינה, ועוד טורטייה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, חום 1 כפית שמן ולהעביר 1 קסדייה למחבת; לבשל עד quesadilla הוא פריך וגבינה נמס (כ 3 דקות לכל צד).
להעביר קסדייה מבושלת לצלחת הגשה. חזור עם שאריות שמן וקסדיות.
חותכים quesadillas ברבעים ומגישים כל אחד עם 1/4 בצל כבוש כוס.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.