טורטיות בקר דרום מערביות
ניתן להכין את המתכון טורטיות בקר דרום מערביות בסביבות 8 שעות ו 55 דקות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 443 קלוריות. מתכון זה משמש 8. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם עלה דפנה, מיץ מג'לפנו כבוש, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 27 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בקר דרום-מערבי, דרום - מערב בשר רצועות, ו פניני בקר דרום-מערבי.
הוראות
מניחים צלי ומים ב-3 קילו. סיר איטי. מכסים ומבשלים על נמוך 8-9 שעות או עד שהבשר רך.
הסר בשר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר עם שני מזלגות. שומן רזה ממיצי בישול; להפריש 1/2 כוס. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את העגבניות, הפלפל הירוק, הבצל, השום ועלה הדפנה בשמן על אש נמוכה במשך 15-20 דקות או עד שהירקות מתרככים.
מערבבים פנימה את הקטשופ, פרוסות הג ' לפנו והמיץ, החומץ, המלח, מלח השום ומיצי הבישול השמורים. מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה בשר בקר מגורר; מחממים. מחק עלה דפנה.