טורטיות מטוגנות רכות עם סלסה ועוף Tomatillo
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו שיני שום, עוף, queso פרסקו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורטיות מטוגנות רכות עם Tomatillo Salsan ועוף, סטייק בגריל עם אבוקדו-Tomatillo Salsan ו טורטיות, ו מיני טורטיות עם פטריות תירס וסלסה טומטילו טרי.
הוראות
Purée tomatillos, צ ' ילי, בצל, שום, מלח, ומים בבלנדר עד חלקה.
שמן חום במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף בזהירות tomatillo purée (שמן יהיה להתיז) ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, 8 עד 10 דקות. מערבבים בכוסברה ומבשלים 1 דקה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור עד 93°.
חום 1 כף שמן במחבת מיובש ניקה מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז בקצרה לבשל טורטיות, 3 בכל פעם, עד מתרכך חם אבל עדיין חיוור, על 10 שניות לכל צד, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
מעבירים טורטיות עם מלקחיים למגבות נייר כדי לנקז בקצרה, ואז למחבת אפייה רדודה גדולה בתנור כדי לשמור על חום, סידור טורטיות בשכבה אחת (חופפים מעט במידת הצורך) ומכסים מחבת עם נייר.
מורחים כל טורטיה חמה עם כ 1 כפית סלסה, ולאחר מכן במשורה עם כמה חתיכות של עוף. קרם דק עם קצת מים טפטוף מעל עוף, ואז מפזרים בצל וגבינה.
* אם אתה לא יכול למצוא טורטיות 4 אינץ', אתה יכול לקנות גדולים יותר לקצץ אותם באמצעות חותך עוגיות 4 אינץ ' או סכין קיצוץ. * סלסה יכולה להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב, חשוף, לפני מצמרר, מכוסה. לחמם כדי להתחמם.