קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

טורטיות נקניק ותפוחי אדמה

טורטיות נקניק ותפוחי אדמה
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, צ'וריסו, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טורטיות תפוחי אדמה ונקניקיות, טורטיות נקניקיות, ו טורטיות נקניקיות בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה לא מקל, לבשל את הנקניק על חום גבוה בינוני, לשבור אותו עם מזלג, עד השחמה, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את הנקניק מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים את שמן 1 כף במחבת על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, 1/2 כפית של הפפריקה, ואת המלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
6
שים ארבעה טורטיות על משטח עבודה. שים חצי נקניק, תפוחי אדמה, בצל, כוסברה, וגבינה על טורטיות, להפיץ את החומרים כל הדרך לקצה, ומעל עם ארבעה טורטיות יותר. חזור עם הנקניקיות הנותרות, תפוחי אדמה, בצל, כוסברה, וגבינה ומכסה עם ארבעת טורטיות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מברשת את צמרות הקסדיות עם הנותרים 1 כפית שמן ומפזרים את הנותרים 1/4 כפית פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
שים את הקסדיות על תבנית אפייה ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
חותכים לפרוסות ומגישים.
10
המלצה יין: אדום פורטוגזי רבים יש אישים כפריים שיתאימו למצב הרוח של צלחת זו היטב. היינות העשירים, כבדים מהאזורים Do או Douro הם ההימורים הטובים ביותר שלך, אבל אפילו אדום בעל גוף בינוני ממקום אחר בפורטוגל יש מספיק חומר כדי לעמוד צ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.