קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

טורטיות נקניק ותפוחי אדמה

טורטיות נקניק ותפוחי אדמה
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, צ'וריסו, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טורטיות תפוחי אדמה ונקניקיות, טורטיות נקניקיות, ו טורטיות נקניקיות בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת גדולה לא מקל, לבשל את הנקניק על חום גבוה בינוני, לשבור אותו עם מזלג, עד השחמה, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את הנקניק מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
יוצקים את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מחממים את שמן 1 כף במחבת על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, 1/2 כפית של הפפריקה, ואת המלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
שים ארבעה טורטיות על משטח עבודה. שים חצי נקניק, תפוחי אדמה, בצל, כוסברה, וגבינה על טורטיות, להפיץ את החומרים כל הדרך לקצה, ומעל עם ארבעה טורטיות יותר. חזור עם הנקניקיות הנותרות, תפוחי אדמה, בצל, כוסברה, וגבינה ומכסה עם ארבעת טורטיות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
מברשת את צמרות הקסדיות עם הנותרים 1 כפית שמן ומפזרים את הנותרים 1/4 כפית פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
8
שים את הקסדיות על תבנית אפייה ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
חותכים לפרוסות ומגישים.
10
המלצה יין: אדום פורטוגזי רבים יש אישים כפריים שיתאימו למצב הרוח של צלחת זו היטב. היינות העשירים, כבדים מהאזורים Do או Douro הם ההימורים הטובים ביותר שלך, אבל אפילו אדום בעל גוף בינוני ממקום אחר בפורטוגל יש מספיק חומר כדי לעמוד צ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.