טורטייה בצל קרמל
אם יש לכם בצל, שמן זית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טארט בצל קרמל, סטייק עם בצל קרמל, ו טארט בצל קרמל.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
באמצעות מחבת גדולה, לרכך את הבצל עם 1 כף שמן זית וכמה תיבול. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות או עד זהב caramelised.
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה, 3 כפות שמן זית ותבלינים על מגש אפייה גדול או 2 קטנים וזורקים אותם מסביב.
אופים במשך 15 דקות עד תפוחי אדמה רכים, אבל לא חום.
מערבבים את הביצים בקערה גדולה עם יותר תיבול. כאשר תפוחי האדמה והבצלים נעשים, לזרוק אותם ומערבבים היטב.
מוסיפים את שמן 1 כף הנותרים למחבת 20 ס " מ, מחממים אותו ושופכים בתערובת הביצה. אפשר לבשל לאט מעל חום נמוך במשך 20-25 דקות.
כאשר כמעט כל הביצה הנוזלית נעלמה, תצטרך להפוך אותו.
מניחים צלחת על גבי המחבת ולהפוך את הטורטייה, מחזיק את הצלחת בחוזקה תוך כדי כך. החלק את הטורטייה בחזרה לתוך המחבת ומבשלים עוד 3-4 דקות. לחלופין, אם אתה לא בטוח מדי על היפוך ואת המחבת שלך הוא ovenproof, למקם את המחבת מתחת לגריל במשך כמה דקות עד העליון נעשה.
מגישים לחתוך טריזים, חם או בטמפרטורת החדר.