קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

טורטייה בצל קרמל

טורטייה בצל קרמל
אם יש לכם בצל, שמן זית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טארט בצל קרמל, סטייק עם בצל קרמל, ו טארט בצל קרמל.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
באמצעות מחבת גדולה, לרכך את הבצל עם 1 כף שמן זית וכמה תיבול. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות או עד זהב caramelised.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
3
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה, 3 כפות שמן זית ותבלינים על מגש אפייה גדול או 2 קטנים וזורקים אותם מסביב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים במשך 15 דקות עד תפוחי אדמה רכים, אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
מערבבים את הביצים בקערה גדולה עם יותר תיבול. כאשר תפוחי האדמה והבצלים נעשים, לזרוק אותם ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
מוסיפים את שמן 1 כף הנותרים למחבת 20 ס " מ, מחממים אותו ושופכים בתערובת הביצה. אפשר לבשל לאט מעל חום נמוך במשך 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
7
כאשר כמעט כל הביצה הנוזלית נעלמה, תצטרך להפוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מניחים צלחת על גבי המחבת ולהפוך את הטורטייה, מחזיק את הצלחת בחוזקה תוך כדי כך. החלק את הטורטייה בחזרה לתוך המחבת ומבשלים עוד 3-4 דקות. לחלופין, אם אתה לא בטוח מדי על היפוך ואת המחבת שלך הוא ovenproof, למקם את המחבת מתחת לגריל במשך כמה דקות עד העליון נעשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית
9
מגישים לחתוך טריזים, חם או בטמפרטורת החדר.