טורטלוני
טורטלוני דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 959 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם אגוז מוסקט, שמן זית, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית, טורטלוני ריקוטה, ו הו! אני אוהב אותך כל כך, טורטלוני-או (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
בקערת ערבוב מערבבים יחד ריקוטה, פטרוזיליה, פרמיגיאנו, אגוז מוסקט וביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרדדים פסטה להגדרה דקה ביותר וחותכים לריבועים בגודל 6 אינץ'.
מניחים 2 כפות תערובת ריקוטה במרכז כל ריבוע. מקפלים פינות מנוגדות של כל ריבוע יחד ולחץ בחוזקה כדי לאטום וליצור משולש. קירב נקודות מנוגדות של המשולש ליצירת טבעת ולחץ בחוזקה כדי למזג את הקצוות יחד. ממשיכים עד שכל הפסטה נגמרת. זרוק טורטלוני למים רותחים ובשל עד שהוא רך, בערך 8 עד 9 דקות.
בינתיים ממיסים חמאה ומרווה יחד במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית, נזהרים לא להשחים.
מסננים טורטלוני מבושל ויוצקים בעדינות לתבנית עם חמאה וגבינה שנותרה וזורקים בעדינות על אש בינונית.
מניחים בקערת הגשה חמה ומגישים מייד.
הכינו תלולית מהקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הכינו באר באמצע הקמח והוסיפו את הביצים, השמן וכל טעם אחר שתבחרו. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים, השמן וחומרי הטעם ומתחילים לשלב את הקמח החל מהשפה הפנימית של הבאר. כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח כלפי מעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג שהשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתאחד כאשר ישולבו 1/2 מהקמח. התחל ללוש את הבצק בשתי ידיים, השתמש בעיקר בכפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שנותר על חתיכות קרום. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 3 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, זכור לאבק את הלוח שלך במידת הצורך. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר. הערה: אל תדלג על מנת הלישה או המנוחה של המתכון הזה, הם חיוניים לפסטה קלה.