קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

טורטלוני

טורטלוני
טורטלוני דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 959 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם אגוז מוסקט, שמן זית, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו טורטלוני די פגיולי: טורטלוני מלא שעועית, טורטלוני ריקוטה, ו הו! אני אוהב אותך כל כך, טורטלוני-או (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
בקערת ערבוב מערבבים יחד ריקוטה, פטרוזיליה, פרמיגיאנו, אגוז מוסקט וביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מרדדים פסטה להגדרה דקה ביותר וחותכים לריבועים בגודל 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מניחים 2 כפות תערובת ריקוטה במרכז כל ריבוע. מקפלים פינות מנוגדות של כל ריבוע יחד ולחץ בחוזקה כדי לאטום וליצור משולש. קירב נקודות מנוגדות של המשולש ליצירת טבעת ולחץ בחוזקה כדי למזג את הקצוות יחד. ממשיכים עד שכל הפסטה נגמרת. זרוק טורטלוני למים רותחים ובשל עד שהוא רך, בערך 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
לפי עוגהלפי עוגה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
בינתיים ממיסים חמאה ומרווה יחד במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית, נזהרים לא להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מסננים טורטלוני מבושל ויוצקים בעדינות לתבנית עם חמאה וגבינה שנותרה וזורקים בעדינות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים בקערת הגשה חמה ומגישים מייד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
הכינו תלולית מהקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הכינו באר באמצע הקמח והוסיפו את הביצים, השמן וכל טעם אחר שתבחרו. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים, השמן וחומרי הטעם ומתחילים לשלב את הקמח החל מהשפה הפנימית של הבאר. כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח כלפי מעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג שהשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתאחד כאשר ישולבו 1/2 מהקמח. התחל ללוש את הבצק בשתי ידיים, השתמש בעיקר בכפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שנותר על חתיכות קרום. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 3 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, זכור לאבק את הלוח שלך במידת הצורך. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר. הערה: אל תדלג על מנת הלישה או המנוחה של המתכון הזה, הם חיוניים לפסטה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך